Коментари и въпроси за рамките
Страница 2 от 2 • Share •
Страница 2 от 2 •
1, 2
Re: Коментари и въпроси за рамките
деси написа:искаш да изрежеш детето и да го поставиш на друг фон.Ако е така прочети този УРОК (Изрязване на обекти) и ще разбереш.
А ако аз не съм направила самата снимка добре,просто нямало е друг начин за да стане перфектна.Така че ме извини.За да става хубави рамките от тоя сорт трябва поне малко лицето да пасва с формата на самата рамка.
Ако има нещо друго казвай.
meli07 написа:Аз май трябва да се извиняне се изразих пак правилно,човек к`не разбира е трудно
значи искам да си направя ей такава снимка-не рамка .Много те зорих днеска прощавай
![]()
Мила дадохти урока,а ако искаш си поръчай и ще ти я направим
mamazavinagi написа:деси написа:
Нещо не мога да те разбера.Но може да се направи това.От снимка с много хора да се вземе само един от тях и да се сложи на друг фон.Има си такава тема.
ТУК Качваш снимка с фон и казваш какво искаш да се направи.
Дано това си имала в предвид.
Кажи точно какво искаш да направиш?
Ако не можеш сама- поръчай.
Да има тема поръчваш и имаш,а иначе урока го има.

деси- Администратор

мила снимките са ми така както си ги свалям от телефона,не знам защо така ми излизат,с други снимки нямам проблем от един телефон ги свалям.
Гост- Гост
hellokitty16 написа:мила снимките са ми така както си ги свалям от телефона,не знам защо така ми излизат,с други снимки нямам проблем от един телефон ги свалям.
Прочети няколкото мои мнения след първото в тази тема и ще разбереш.

mamazavinagi- Администратор

Какъв размер на снимките по точно ви трябва за да не търся напред. 1024Х768 устройва ли ви??
Гост- Гост
Зависи от рамката, а е препоръчително всеки член на групата, да е чел това за които ти пиша, за да нямаме въпроси и отговори, а само да действаме в тази тема. 

Здравейте, момичета! Моля ви за малко помощ
Искам за рождения ден на момченцето си да направя покани за гостите, като използвам вашите рамки. Има много интересни рамки в детските, а аз мога да поставям снимка в рамка, но ми се иска на рамката да пише ПОКАНА, а не мога да си намеря такава рамка или незнам как да пиша върху нея
Можете ли да ми помогнете?
Искам за рождения ден на момченцето си да направя покани за гостите, като използвам вашите рамки. Има много интересни рамки в детските, а аз мога да поставям снимка в рамка, но ми се иска на рамката да пише ПОКАНА, а не мога да си намеря такава рамка или незнам как да пиша върху нея
Можете ли да ми помогнете?
lusien- спечелен за каузата

Така искам да ти кажа че всичко може да се направи,ето ти един пример.

Естествено може да си избереш рамка,и ние да я надпишем.После да си я принтираш

Естествено може да си избереш рамка,и ние да я надпишем.После да си я принтираш

деси- Администратор

Супер, страхотни сте
Понеже още не съм снимала малкия си избрах няколко рамки, за да видя коя ще е най-подходяща. За да не ви затормозявам да ми правите няколко, не може ли да ми кажете как става и да се пробвам сама? Ако пък не стане къде трябва да ги поръчам и как?
Понеже още не съм снимала малкия си избрах няколко рамки, за да видя коя ще е най-подходяща. За да не ви затормозявам да ми правите няколко, не може ли да ми кажете как става и да се пробвам сама? Ако пък не стане къде трябва да ги поръчам и как?

Здравейте пак! Да си призная аз компа го гледам малко като бушмен бутилка от кока-кола
, но се опитах да си направя сама поканата. Понеже правих надписа с word-а фона ми остана бял и незнам как да го променя. Обаче мисля, че все пак нещо се получи. Вижте:

, но се опитах да си направя сама поканата. Понеже правих надписа с word-а фона ми остана бял и незнам как да го променя. Обаче мисля, че все пак нещо се получи. Вижте:

имам едно въпросче инсталирах си фотошопа както е обяснено много добре за което много благодаря
обаче незнам как се изязжа тялото примерно да го сложа на някъкъе фон и може ли с този фотошоп благодаря 
обаче незнам как се изязжа тялото примерно да го сложа на някъкъе фон и може ли с този фотошоп благодаря 
Гост- Гост
Сисе, кой ФШ си инсталирала? Аз работя с CS2 и мога да ти кажа, че той има май най-много функции. Зависи последните какви са, но аз лично работя с него и съм доволна.
Става да се изреже тяло.
Виж тази тема - тук са написани основните функции на всички инструменти. Може да ти е полезна.
Става да се изреже тяло.
Виж тази тема - тук са написани основните функции на всички инструменти. Може да ти е полезна.

Schatzе- Администратор

lusien Много добре се е получило.Дори и с бял фон е станало добре.Само да те питам с фотошопа ли постави снимката в рамка?
Ако е така,можеш и надписа да направиш там.
Ето без белият фон.На фотошоп можеш да направиш всичко

Ако е така,можеш и надписа да направиш там.
Ето без белият фон.На фотошоп можеш да направиш всичко

деси- Администратор

извиняваите пак за притеснението но да попитам да ми помогнете от куде мога да си смъкна рамки за снимки с изжесни личности или с муже и жени кудето да поставям лица или цялото тяло до някого нещо от сорта благодаря и пак се извинявам за притеснението 

Гост- Гост
Пишиш в Гугала костюми за фотошоп,и ще ти излязат много.Там си търси.Иначе ние също си имаме такива.

деси- Администратор

аз пак имам въпросче сега като си изтеглих потошоп как да си свалям рамки от форума щтото пробвах с копи и пеист обаче не става нещо фото шоп не ги отжаря
Гост- Гост
sisa866 написа:аз пак имам въпросче сега като си изтеглих потошоп как да си свалям рамки от форума щтото пробвах с копи и пеист обаче не става нещо фото шоп не ги отжаря
Прочети тук

Страница 2 от 2 •
1, 2
Similar topics» Кои са най-странните въпроси, които са ви задавали на интервю за работа?
» Любовни въпроси!
» Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
» Детски надбавки - документи,въпроси ...
» РАМКИ ЗА СНИМКИ - програми, сайтове, елементи, готови рамки и всякакви други въпроси - за да станат снимките Ви по- красиви.
» Любовни въпроси!
» Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
» Детски надбавки - документи,въпроси ...
» РАМКИ ЗА СНИМКИ - програми, сайтове, елементи, готови рамки и всякакви други въпроси - за да станат снимките Ви по- красиви.
Страница 2 от 2