Коментари и въпроси за рамките
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Коментари и въпроси за рамките
ramkite sa mnogo mnogo krasivi no tova s ka4vaneto i zapisvaneto e golqma glupost i ni6to ne razbrah vseki obesnqva po4ti edno i sa6to i nakraq kato klikna mi izliza da ka4a snimka samo ot url :((
рамките са много много красиви но това с качването и записването е голяма глупост и нищо не разбрах всеки обяснява почти едно и също и накрая като кликна ми излиза да кача само от url:((
Мнението е редактирано от Dani
Писането на кирилица е задължително-точка 1.9 от ПРАВИЛАТА!
рамките са много много красиви но това с качването и записването е голяма глупост и нищо не разбрах всеки обяснява почти едно и също и накрая като кликна ми излиза да кача само от url:((

neli_vili- начинаещ

Re: Коментари и въпроси за рамките
neli_vili написа:ramkite sa mnogo mnogo krasivi no tova s ka4vaneto i zapisvaneto e golqma glupost i ni6to ne razbrah vseki obesnqva po4ti edno i sa6to i nakraq kato klikna mi izliza da ka4a snimka samo ot url :((
Доста добре е описано в тема как да си качиш снимки тук във форума.А щом са глупости дай по лесен начин за да качваме снимки.Всичко е написано и обяснено просто трябва да се прочете и да се следва инструкциите за да се получи някакъв резултат.Имаме си и теми за проби,така че .......Успех.

деси- Администратор

neli_vili, Здравейте!
Не смятате ли, че първо е необходимо да прочетете правилата и да се съобразявате с тях, преди да пишете във форума. Още с първото си мнение сте нарушили две основни правила- писането на кирилица и обида към Администратор, а особено за второто, можете да отнесете бан без предупреждение. Обиждате не само труда ни, но и нас самите, като пишете, че всичко е глупаво - не мислите ли. И сигурно, защото сме глупави, вече една година се занимаваме с това и хората, са доволни от това, което правим за тях, ама сигурно и те са глупави, щом са прочели глупавите ни коментари и обяснения, как да си качат снимка, за да им направим поръчката.
Е щом Вие не давате по- добро предложение, как точно да стават поръчките, щом нашият начин не Ви допада, ето ви две глупави теми, с глупави описания, които може да прочетете, за да не ни занимавате повече с вашата особа.
Инсталиране на Фотошоп CS2 - Adobe_Photoshop_CS2_9.0
Как се слага снимка в рамка?
Но най- вероятно, те няма да Ви трябват щом сте толкова кадърна и разбирате повече от нас.
Още нещо, пускате си търсачката - Google и пишете рамки за снимки- ще ви излязат доста резултати, възползвайте се и от платените услуги, за поставяне на снимка в рамка- в тези сайтове дори нямат правила, които да е нужно да четете и дори не е нужно да пишете на кирилица, ама пустата му и работа пак ще трябва да качите снимката си от компютъра- е жалко там пък не пише как да го направите, за да ви направят рамката.
Успех!
П.П. При следващ подобен коментар от ваша страна и обида към Администратор и то не един, а към всички, ще бъда принудена да Ви спра достъпа до глупавият ни форум.
Не смятате ли, че първо е необходимо да прочетете правилата и да се съобразявате с тях, преди да пишете във форума. Още с първото си мнение сте нарушили две основни правила- писането на кирилица и обида към Администратор, а особено за второто, можете да отнесете бан без предупреждение. Обиждате не само труда ни, но и нас самите, като пишете, че всичко е глупаво - не мислите ли. И сигурно, защото сме глупави, вече една година се занимаваме с това и хората, са доволни от това, което правим за тях, ама сигурно и те са глупави, щом са прочели глупавите ни коментари и обяснения, как да си качат снимка, за да им направим поръчката.
????????? пояснете къде кликате и къде ви изписва това, че трябва да качите от URL???????????????neli_vili написа: и накрая като кликна ми излиза да кача само от url
Е щом Вие не давате по- добро предложение, как точно да стават поръчките, щом нашият начин не Ви допада, ето ви две глупави теми, с глупави описания, които може да прочетете, за да не ни занимавате повече с вашата особа.
Инсталиране на Фотошоп CS2 - Adobe_Photoshop_CS2_9.0
Как се слага снимка в рамка?
Но най- вероятно, те няма да Ви трябват щом сте толкова кадърна и разбирате повече от нас.
Още нещо, пускате си търсачката - Google и пишете рамки за снимки- ще ви излязат доста резултати, възползвайте се и от платените услуги, за поставяне на снимка в рамка- в тези сайтове дори нямат правила, които да е нужно да четете и дори не е нужно да пишете на кирилица, ама пустата му и работа пак ще трябва да качите снимката си от компютъра- е жалко там пък не пише как да го направите, за да ви направят рамката.
Успех!
П.П. При следващ подобен коментар от ваша страна и обида към Администратор и то не един, а към всички, ще бъда принудена да Ви спра достъпа до глупавият ни форум.

mamazavinagi- Администратор

Благодаря за отговора но не мисля, че е този начина да се ползват рамките от които и да е друг сайт можем да си ги копираме и да си ги няместим на нашите снимки с фотошоп, не мисля че обийдам някого точно и ясно казвам, че рамките са красиви много мислех че е като в другите сайтове качваш снимката ако е онлайн програмата ако не си я теглиш и ползва6 тук си е работа на фотошопа , а относно езика се извинявам.

neli_vili- начинаещ

neli_vili написа:Благодаря за отговора но не мисля, че е този начина да се ползват рамките от които и да е друг сайт можем да си ги копираме и да си ги няместим на нашите снимки с фотошоп, не мисля че обийдам някого точно и ясно казвам, че рамките са красиви много мислех че е като в другите сайтове качваш снимката ако е онлайн програмата ако не си я теглиш и ползва6 тук си е работа на фотошопа , а относно езика се извинявам.
След като не искате да ги ползвате не Ви задължаваме - имате ли представа, колко струва да се купи система за рамкиране- най- вероятно не. Не желаем да я купуваме и да Ви взимаме пари за рамките - както е по други сайтове- правим го за удоволствие, и в помощ на тези, които не могат сами да си ги направят.
Като казвате, че не обиждате мислите ли, че ни е по- леко от думите, които вече сте написали? Много ясно пише в началото на темата, че си качвате снимки и се поръчва- никъде не пише, че си получавате готовата рамка веднага, след като качите снимката - ако не сте забелязали това е форум, а не сайт- и тук няколко мами на доброволни начела са се заели да правят нещо, за други такива.
Няма какво повече да добавя.

Не мисля ,че това което правите са глупости и не зная защо се ядосвате на подобен потребител който хем не знае как да си слага снимки в рамки ,хем не е доволен и не иска да се съобразява с каквито и да било правила .Такива даже не заслужават и обяснние ,а само един бан....Не обръщайте внимание на подобни коментари ,продължавайте да си работите така и мисля че няма да има подобни постове .Аз лично съм много доволна от работата която вършите и бях така добра да прочета правилата на форума и тези за качването на снимки.Щом аз съм могла не мисля че и другите които желаят също да имат красиви рамки със снимки не могат.Това е от мен .Лека работа ви желая.

malkata_v87- упорит

Благодаря ти мила за подкрепата. Честно казано наистина се ядосах и то доста, знам, че като Администратор би следвало да си сдържам нервите и да говоря с доста по- тактичен тон, но така се получи, че този път не се сдържах
и отговорих преди да преброя до 10.
В момента заради подобни коментари, е въведено ограничение за поръчващите- добавих го в началото на темата. Ще измисля начин, дори хора, които нямат 30 мнения, да не могат да пишат в този под форум, но това ще стане утре.
Благодарим на всички, които ще влязат в положение, но така излиза, че всеки регистриран влиза тук и отива директно при рамките и знае, не знае пише там. Не искаме да ни се сърдите за това, но за да е по- лесна нашата работа налагаме това ограничение. Всеки който иска да пише тук, първо да се пробва колкото си иска в темата за пробите и когато е готов да влезе тук и да даде ясна и конкретна поръчка, за да можем ние бързо да я направим.
Още веднъж благодаря на всички, които ще разберат, защо се налага ограничението.
и отговорих преди да преброя до 10.В момента заради подобни коментари, е въведено ограничение за поръчващите- добавих го в началото на темата. Ще измисля начин, дори хора, които нямат 30 мнения, да не могат да пишат в този под форум, но това ще стане утре.
Благодарим на всички, които ще влязат в положение, но така излиза, че всеки регистриран влиза тук и отива директно при рамките и знае, не знае пише там. Не искаме да ни се сърдите за това, но за да е по- лесна нашата работа налагаме това ограничение. Всеки който иска да пише тук, първо да се пробва колкото си иска в темата за пробите и когато е готов да влезе тук и да даде ясна и конкретна поръчка, за да можем ние бързо да я направим.
Още веднъж благодаря на всички, които ще разберат, защо се налага ограничението.

За календарите уточнявам снимките да са големииииииииииииииииииииииии- тази е наполовина по- малка от това, което искаме за календар.

Ок.Няма проблем ,а ще може ли да ий увелича колкото мога повече размера???И тогава да дам поръчка
Гост- Гост
Катето КЗ написа:Ок.Няма проблем ,а ще може ли да ий увелича колкото мога повече размера???И тогава да дам поръчка
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Снимките не се увеличават, ако вашата снимка не е голяма, тогава няма смисъл да поръчвате каквото и да е- защото и аз мога да Ви увелича тази, която сте дали, ама ще излезете на квадратчета.

Ако не ми бяха обяснили как да качвам снимките и да правя поръчки и аз нямаше да знам как става!Първо прочети всичко и тогава нападай.А и щом по-голямата част от потребителите са разбрали как се прави ,значи проблема не е в администраторите ,а в теб 

Гост- Гост
Майки на мене не ми е ясно ,например от една снимка с няколко хора да взема-да изрежа,само един и да го слагам върху един пейзаж
може ли някой да ми помогне
може ли някой да ми помогне

meli07- начинаещ

meli07 написа:Майки на мене не ми е ясно ,например от една снимка с няколко хора да взема-да изрежа,само един и да го слагам върху един пейзажможе ли някой да ми помогне
![]()
Нещо не мога да те разбера.Но може да се направи това.От снимка с много хора да се вземе само един от тях и да се сложи на друг фон.Има си такава тема.
ТУК Качваш снимка с фон и казваш какво искаш да се направи.
Дано това си имала в предвид.
Кажи точно какво искаш да направиш?

деси- Администратор

Амии,за такава снимка ставаше въпрос,не можах да се изря довре
sorry
ако има някаде обяснено подробно ще ме насочвате ли Деси,във рамки вече мога да слагам снимки ,но това което искам не ми е ясно,пробвах няколко неща но...нестава.Имам програмата Фотошоп
sorry
meli07- начинаещ

искаш да изрежеш детето и да го поставиш на друг фон.Ако е така прочети този УРОК (Изрязване на обекти) и ще разбереш.
А ако аз не съм направила самата снимка добре,просто нямало е друг начин за да стане перфектна.Така че ме извини.За да става хубави рамките от тоя сорт трябва поне малко лицето да пасва с формата на самата рамка.
Ако има нещо друго казвай.
А ако аз не съм направила самата снимка добре,просто нямало е друг начин за да стане перфектна.Така че ме извини.За да става хубави рамките от тоя сорт трябва поне малко лицето да пасва с формата на самата рамка.
Ако има нещо друго казвай.

деси- Администратор

Аз май трябва да се извиня
не се изразих пак правилно,човек к`не разбира е трудно
значи искам да си направя ей такава снимка-не рамка .Много те зорих днеска прощавай

не се изразих пак правилно,човек к`не разбира е трудно
значи искам да си направя ей такава снимка-не рамка .Много те зорих днеска прощавай

meli07- начинаещ

деси написа:
Нещо не мога да те разбера.Но може да се направи това.От снимка с много хора да се вземе само един от тях и да се сложи на друг фон.Има си такава тема.
ТУК Качваш снимка с фон и казваш какво искаш да се направи.
Дано това си имала в предвид.
Кажи точно какво искаш да направиш?
Ако не можеш сама- поръчай.

Страница 1 от 2 • 1, 2 
Similar topics» Кои са най-странните въпроси, които са ви задавали на интервю за работа?
» Любовни въпроси!
» Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
» Детски надбавки - документи,въпроси ...
» РАМКИ ЗА СНИМКИ - програми, сайтове, елементи, готови рамки и всякакви други въпроси - за да станат снимките Ви по- красиви.
» Любовни въпроси!
» Тук майстори готвачи отговарят на въпроси наши!
» Детски надбавки - документи,въпроси ...
» РАМКИ ЗА СНИМКИ - програми, сайтове, елементи, готови рамки и всякакви други въпроси - за да станат снимките Ви по- красиви.
Страница 1 от 2