Помислете и предложете!
Страница 2 от 2 • Share •
Страница 2 от 2 •
1, 2
Re: Помислете и предложете!
Катето КЗ написа:Аз предлагам да се направи и една страничка със снимки на известни личности ,а към тях да се добавят снимки на деца или възрастни както при другите рамки
Изберете сами... - в тази темичка, можете да си предлагате, каквото искате, след като влезете в групата, а ние ще се постараем да Ви го изпълним

mamazavinagi- Администратор

Момичета показаните фонове са страхотни! Как можем да ги поръчаме? Аз лично ще поръчам, мн ми харесаха, а и снаддпис името на детето е добра идея! 

didoni 27- упорит

Прочети горното мнение(преди твойто)В темата изберете сами.

деси- Администратор

Изберете сами... - ето тук трябва да поставиш твоите снимки, за да ги направят. 

Lindzi- Администратор

Като предложени може да правите,ако не ви затруднява покани със снимки за:рожден ден,за имен ден,за сватби,за кръщене или там закаквото се сетите.

mariela82- спечелен за каузата

mariela82 написа:Като предложени може да правите,ако не ви затруднява покани със снимки за:рожден ден,за имен ден,за сватби,за кръщене или там закаквото се сетите.
Ще го имаме в предвид

Dani- Администратор

Календарите за миналата година са страхотни,може ли да пусните новите модели за 2010.Вече се замислих за догодина и това може да е подарък за Коледните празници на близките или по точно за бабите.Благодаря предварително!

mariela82- спечелен за каузата

mariela82 написа:Календарите за миналата година са страхотни,може ли да пусните новите модели за 2010.Вече се замислих за догодина и това може да е подарък за Коледните празници на близките или по точно за бабите.Благодаря предварително!
Календарите за 2010 са в процес на изработка

Dani- Администратор

Страница 2 от 2 •
1, 2
Страница 2 от 2